1 juli 2015

Logopediepraktijk Butterhuizen heeft kwaliteitstoets behaald

Op 1 juli 2015 heeft Logopediepraktijk Butterhuizen, als eerste praktijk in Heerhugowaard en omgeving, de vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie behaald. Dit is een onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van de praktijk.

De toets is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van de processen en dienstverlening binnen de logopediepraktijk. Gedurende de uitvoering van de Kwaliteitstoets Logopedie krijgt de praktijk inzicht in het kwaliteitsniveau van de praktijk in de breedste zin van het woord.

Kwaliteitstoets Logopedie

Ons team besloot om de Kwaliteitstoets Logopedie vrijwillig aan te gaan, zodat duidelijk kon worden op welk niveau de praktijk staat. Dat bleek van uitstekend niveau, want de toets werd glansrijk, met een 100% score, doorstaan.

Het laten afnemen van deze kwaliteitstoets door HealthCare Auditing is een logische stap in het proces van continue kwaliteitsverbetering waarvoor wij als team van logopedisten staan. Fijn om te weten dat wij logopedische zorg van de hoogste kwaliteit aan onze cliƫnten kunnen geven!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u altijd contact met ons opnemen.