Start praktijk op nieuwe locatie op maandag 16 september

Al ruim 25 jaar is Logopediepraktijk Butterhuizen gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Keizerfazant in de wijk Butterhuizen in Heerhugowaard.

Bijna 2,5 jaar geleden heeft de praktijk een 2e vestiging geopend, in het pand van Kinderdagverblijf Babbels & Studiesucces aan de Rustenburgerweg, nabij winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard.

We hebben de afgelopen tijd gemerkt dat het lastig is om vanuit verschillende locaties te moeten werken. Helaas is het niet mogelijk gebleken om op de Keizerfazant of Rustenburgerweg uit te breiden. We zijn daarom op zoek gegaan naar een nieuwe ruimte, waar we met alle logopedisten bij elkaar, in één moderne praktijk kunnen samenwerken en de beste logopedische zorg kunnen bieden.

De nieuwe praktijkruimte bevindt zich in het nieuwbouwcomplex de Swannerhof  (appartementen en bedrijfsruimten) op de hoek van de Acacialaan en Taxuslaan in het centrum van Heerhugowaard.

De verhuisdatum is nu definitief. Wij gaan op maandag 16 september starten vanuit het nieuwe pand.

Het zal natuurlijk voor iedereen wennen zijn om te verhuizen naar een nieuwe locatie, ook voor ons. Maar wij zijn ervan overtuigd dat wij hier met net zoveel plezier samen met u gaan werken zoals we dat op de huidige locaties hebben gedaan.

Wij ontvangen u vanaf maandag 16 september met trots in onze nieuwe praktijk!

Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Dorien Harder, praktijkhoudster van de logopediepraktijk. U kunt Dorien telefonisch bereiken via 072-5744261 of via e-mail info@logopediebutterhuizen.nl